Nieuw avontuur!
Blijf op de hoogte en volg Petra
17 Februari 2008 | ,
Ik ga weer aan een nieuw avontuur beginnen: Eind maart zal ik vertrekken naar Suriname om een marketingplan te schrijven voor een bakkerij.
Daarna wil ik nog twee maanden reizen om eind augustus weer terug te komen. Waarheen ik in die twee maanden ga weet ik nog niet, dus alle tips zijn welkom. Vanaf eind maart/april dus weer nieuwe berichten te lezen :-D
Dikke kus!
17 Februari 2008 - 18:50
Joost:
Het is gelukt! Ben erg blij voor je, ech cool man! Heb je al een ticket enzo? Succes met je voorbereidingen! -
20 Februari 2008 - 16:44
Dharon:
Hoi,
Ik las je bericht dat je na je afst project ook nog 2 mnd in sur wilde rondreizen. Dat is idd leuk,maar ik raad je ook aan ook eens de buurlanden in de buurt te gaan bezoeken als je 2 maanden gaat rondreizen :).
Zelf ben ik ook met de zomer ff daar mischien kom je ng wel tegen ofzo. k studeer namelijk in NL maar ben van Sur en met de vakanties ga k altijd ff terug naar huis.
Groetjes -
24 Februari 2008 - 00:54
Jasper Doorn:
hi lees dat je in maart in Su komt, wel leuk, ik zit al 5 maanden hier en vertrek 16 maart weer terug,kan je garanderen dat je een toffe tijd zal hebben, ik verblijf in het centrum ,in een studentenhuis,via kamerhulp Suriname geregeld, fijne buurt, bepaalde buurten kan je echt vermijden,Flora,Anniestraat,Uitvlugt,mUnder,zijn plekjes met groeiende inbraken.
Heel veel plezier straks.
Groet Jasper