Dag 1
Door: Petra
Blijf op de hoogte en volg Petra
17 Augustus 2024 | Nederland, Rijswijk
Het klinkt allemaal een stuk stoerder dan ik me voel. Later vertrokken dan gepland, lunch dus maar geskipt en al ik na 2,5 uur snelweg eindelijk leuk wil gaan rijden komt het met bakken uit de hemel. Ik ga tanken, doe mijn (nouja, de buurman's) regenpak aan en ga moedig verder. Maar.... Het gaat niet lekker. Ik ben moe en gespannen. Die regen maakt het er niet beter op. Dus niet veel later draai ik weer van de snelweg af. Even eten.
Na een veel te zoute, niet heel lekkere, Indiase maaltijd zoek ik la Roja weer op. Maar niet voordat ik een slaapplek heb geboekt. Snel check ik nog even buienradar en ik schrik me kapot. Nog meer snelweg dus, ik wou dat ik er al was.
Het zat dit keer mee. Geen druppel regen en de snelweg was voor een deel ook gewoon weg. Waar je dan wel 100 mag. Vooral het laatste stuk langs de rivier was genieten. Ernie, Jolita en ik zijn neergestreken in Kestert. Morgen weer een dag.